1 obrok - Klub Leptirica - Blog.hr

Članice - Leptirice

Maja *

Addicted_Butterfly

Ana's Bitch

~ Annafreak ~

Chloe Pupa

I'll Never Give Up

~ Skinny Doll ~

Savrsena cura (wannabe)

Skinny Victoria Beckham

Skinny Jenna Jameson

Soon Thin

Never Thin Enough

Vogue girl :)

Preko trnja do zvijezda

pokusavamsve.blog.hr
mischa2.blog.hr


MOLILA BIH VAS SVE DA MI KAŽETE ŠTO DA NAPIŠEM PORED LINKA DO VAŠEG BLOGA...
(Npr. ime ili neki nadimak)


Mjesečeve mijene

26.10. (05:52)

01.11. (22:18)
10.11. (00:03)
17.11. (23:33)
24.11. (15:30)

01.12. (13:44)
09.12. (18:40)
17.12. (11:18)
24.12. (02:16)
31.12. (08:51)

Klub Leptirica

ponedjeljak, 22.10.2007.

1 obrok

S tim da smo na dijeti u kojoj je dozvoljeno pojesti samo1 obrok tijekom dana, odlučila sam vam napisati nekoliko primjera što biste mogli pojesti. Neki moraju ručati s rodteljima, tako da oni baš i nisu u poziciji da odaberu što će jesti, ali oni koji mogu birati, evo mojih preporuka:

- Musli ili neke druge pahuljice - Istina je da neke od pahuljica imaju kalorija, ali to ne znači da ćete se udebljati ako ih budete jeli. Jer ako pahuljice pojedete ujutro (i ne samo pahuljice već i svu ostalu hranu), to ćete potrošiti tijekom dana. Hodanjem, sjedenjem, spavanjem... Svim tim normalnim i nesvjesnim stvarima, troše se kalorije, nekad veće količine, nekad manje. Zato se ne brinite ako na pakiranju piše da ima više kalorija, jer ćete ih ionako tijekom dana potrošiti. Pahuljice su vam dovoljne da vam daju snagu za cijeli dan.

- Jaja - Svi znate ono 'Jedno jaje snagu daje'. E pa i istina je. Pojedite 1-3 jajeta i vjerujte mi, tijekom dana se nećete osjećati slabo. Hoće li to biti jaja na oko, kuhana jaja... izbor je vaš.

- Jogurt - Za one koji paze da ne pojedu više od 300 ili 400 kcal na dan, preporučam jogurt. Imate ga u svakim trgovinama, milijune vrsta. AB kultura, Danone Activia, voćni jogurti. Nema puno kalorija, fino je, jeftino i ima puno manje od 300-400 kcal.

- Tost - Sami ili s nečim, tost nema više od 50 kcal. 2-3 tosta i najest ćete se...

- Voće, povrće - Svo svježe voće i povrće dozvoljeno je u ogromnim količinama. Zabranjeno voće i povrće u konzervi, jer ima puuuno više kalorija.

- Corny - Za one koji ne znaju, to je čokoladica, više energetska. Ima oko 110 kcal i možete ju naći u svim većim trgovinama (Billa, Getro, Konzum) i u prodavaonicama DM-a, Tuša i ostalih drogerija. Preporučljivo ju je pojesti nakon što nekoliko dana niste pojeli ništa slatko, a željni ste slatkoga.

-----------------------------

To su neke od namirnica, moja osobna preporuka. Vi koji možete birati što ćete i kada pojesti, preporučam da 'to nešto' pojedete ujutro, zbog snage za cijeli dan, a i zbog toga što ćete to brzo potrošiti.

Vi koji morate ručati s roditeljima, ništa se ne brinite, nije to tako strašno. Samo nemojte posegnuti za kruhom i umacima. Ovo ostalo nije tako strašno (meso, povrće, juhe).

Post By: Maja





Kako završiti dan bez pogrešaka?

Morate priznati, lako je završiti dan kad idete poslije podne u školu. Ustanete se u 10, nešto pojedete, napišete zadaću ili nešto ponovite, iziđete iz kuće oko 12.00 ili 13.00, ovisno kad imate nastavu, u školu ponesete samo 5 kuna za vodu i do kraja nastave ništa ne jedete. Vraćate se kući oko pola 8 i do spavanja već možete izdržati par sati bez hrane.

Ali kako kad idete ujutro? Kad se vraćate kući oko 13.00 ili 14.00... Što raditi sve te sate, a da već oko 17.00 ne navalite na hranu? Evo nekoliko dobrih savjeta kako 'ubiti vrijeme':

- Iz škole se vraćajte pješke! Ako prije škole vidite da pada kiša, dobro se ubundajte. Iz škole idite pješke. Ako živite daleko od škole, tj. ako se pola sata vozite autobusom, ne morate cijeli put pješačiti. Hodanjem se dolazi do savršeno oblikovanog tijela, a i potrošit ćete vrijeme. Mp3 u uši i put pod noge :)

- Kad se vratite iz škole, probajte zaobići kuhinju i ravno odite u sobu. Upalite kompjuter i surfajte po netu. Čitajte blogove, tražite thinspo slike, komentirajte, pišite svaki dan post... Evo neke dobre stranice na kojima ja često provodim vrijeme:

theskinnywebsite.com - Odlična stranica o zvijezdama i njihovoj težini i dijetama
www.hollywoodtuna.com - Stranica puna slika i tračeva iz svijeta showbussinesa.
http://x17online.com - Stranica s paparazzi slikama.
http://skinnycelebnews.blogspot.com - Još jedna stranica koja se bavi težinom zvijezda
www.celebrityskinny.net - Još jedna stranica koja se bavi težinom zvijezda

- Gledajte TV! Jedna stvar koja je jako dobro poznata kod gubljenja vremena :) Gledajte sve one serije od 15.40 pa do 18.00. Od Princa iz Bel Aira do Bračnih voda.

- Učite! Ono što dosta korisno... Odvojite barem sat vremena za učenje čak i onda kada za sutrašnji dan nemate ništa za učiti.

- Vježbajte! To je najkorisnije, barem za nas koje smo na dijeti. Osjećat ćete se odlično nakon vježbanja, a i rezultati će se vidjeti čak i ako budete vježbali samo 15-ak minuta.

- Nađite hobi! Upišite se na tečaj plesa ili stranog jezika, upišite se na fitness, aerobic ili teretanu... Vrijeme će vam također brzo proći.

- Čitajte knjigu! Podignite debelu knjigu i čitajte ju svaki put kad mislite da biste mogli krenuti prema kuhinji...

Nadam se da sam pomogla nekima koji ne znaju što da rade s viškom vremena...

Post By: Skinny Jenna Jameson

- 19:25 - Komentari (15) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  listopad, 2007  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Listopad 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


POSTOVE, PITANJA, IDEJE, POHVALE I KRITIKE ŠALJITE NA maja_rexy@net.hr

Banner

Klub Leptirica


Zacrnite --> CTRL + C

Objavljeno

× Pravila ×
× Plan Obroka ×
× Kako završiti dan bez pogrešaka ×